Відомий український журналіст та блогер Сергій Наумович звернув увагу своїх читачів на те, хто став справжнім героєм після так званого захоплення банківського відділення в центрі Києва. Блогер показав обличчя жінки, яка змогла домовитися з терористом на обмін, і яка залишилася один на один із загарбником. Наумович зазначив, що такі люди відроджують віру в "здорове суспільство".

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Наумовича в мережі Facebook.

Публікація Сергія Наумовича, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Наумовича, скріншот: Facebook

"Респект! На фото — директор відділення банку, який сьогодні захопив "творчий узбек". Наталя. Поки терорист розмовляв зі співробітницею, вона натиснула тривожну кнопку, вивела з відділення всіх клієнтів і співробітників і домовилася з терористом, щоб він відпустив співробітницю (блондинка, фото, яке перше з'явилося в інтернеті), а замість неї залишилася вона. Кілька годин Наталія вела діалог з неадекватом до самого затримання, смертельно ризикуючи постраждати (хоча вже повідомляється, що в результаті терорист блефував і вибухівки у нього не було). Поважаю таких людей! Самопожертва заради ближнього — це одне з найкращих якостей людини! Такі історії допомагають не втрачати віру в здорове суспільство! Будьте як Наталя!)", - пише блогер.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

СБУ, затримання терориста, фото ssu.gov.ua
СБУ, затримання терориста, фото ssu.gov.ua

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві правоохоронці знешкодили терориста, який захопив банк у одному зі столичних бізнес-центрів. Про це розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. В середині дня до поліції зателефонувала співробітниця банку "Універсал Банк" і розповіла, що у відділення в ТЦ "Леонардо" зайшов чоловік і заявив, що у нього є вибухівка.

Правоохоронці швидко з'ясували, що загарбник – громадянин Узбекистану і звуть його Сухроб Карімов. Згодом стали відомі вимоги чоловіка. Він хотів, щоб журналісти організували йому прямий ефір, він нібито хотів зробити політичну заяву.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заручниця київського терориста розповіла, як вижила в лапах психа: "Агресивний, обговорювали погоду".

Як повідомляв Знай.uа терорист, який захопив банк у Києві, ненавидить арабів і Путіна - журналісти знайшли психа в соцмережах.

Знай.uа писав, київський терорист заявив, що банк вибухне навіть у випадку його смерті.