Журналіст Єгор Логінов на своїй сторінці в Facebook порівняв теракти в світі з терактами в Україні. Виходячи з його поста, тероризм в Україні більше нагадує “постановку” на користь уряду, ніж реальні теракти. Щоб натякнути на це, Логінов навів фразу Шекспіра “вся життя — театр, а люди в ньому актори” , і додав: “Якщо піпл хаває — нехай буде”. Отже, яка ж картина тероризму в світі і у нас на батьківщині? Якщо вірити Логінову то:

Терористи в світі. Найсвіжіші випадки:

19/02/2020, Німеччина. Людина в місті Ханау вбиває 9 осіб. Потім закінчує життя самогубством

13/12/18 Франція, Париж. Людина вбиває з вогнепальної зброї чотирьох осіб, тринадцять поранених. Застрелений поліцією.

11/12/2018 Франція, Страсбург. Чоловік убив з вогнепальної зброї п'ятьох людей, ще одинадцять - поранив. Був поранений в перестрілці з поліцією, потім його вирахували і застрелили.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

11/12/17 США, Нью-Йорк. Людина приводить у дію вибуховий пристрій на своєму тілі. Як кажуть правоохоронні передчасно. Хотів здійснити теракт в метро. Поранений, затриманий поліцією

31/10/17 США, Нью-Йорк. Сайфул Саипов на пікапі давив людей. 8 загиблих, 12 поранених. Поранений при вибуху, затриманий поліцією

Терористи в Україні

18/09/19 Андрій Белько загрожує підірвати міст Метро в Києві. Його затримують без єдиного пострілу. Постраждалих немає. Як і вибухових пристроїв в обвинуваченого. Поліція заявляє, що звинувачень "терористу" висувати. Його бере на поруки міністр МВС.

21/07/20 Луцький терорист з власної ініціативи виходить з автобуса і здається правоохоронцям. Постраждалих немає. Офіс президента пише про те, що: "Зеленський особисто умовив терориста відпустити людей а потім здатися правоохоронцям".

Терористи у світі. Найсвіжіші випадки. 19/02/2020, Німеччина. Чоловік в місті Ханау вбиває 9 людей. Потім закінчує життя...

Geplaatst door Yegor Loginov op Dinsdag 21 juli 2020

Логінов також додав пост своєї колеги Мар'яни Метельской з Луцька, згідно з яким той самий злощасний автобус виїхав зі станції всього з двома людьми на борту. Звідки, питається, взялося ще 20? У соціальних мережах зараз активно обговорюється цей інцидент, і все більше людей схиляються до думки, що не все так просто.

Нагадаємо, Максиму Кривошу, який 21 липня захопив у Луцьку автобус, повідомлено про підозру в тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.

Як повідомляв портал Знай.ua, заручники після захоплення автобуса в Луцьку і затримання терориста Максима Кривоша знаходяться в нормальному стані.

Також портал Знай.ua писав, що сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози.