Зі Сполучених Штатів Америки прийшло детальне відео затримання Джорджа Флойда, про яке вже почув весь світ. Нагадаємо, що даний випадок став однією з "точок кипіння", які потім переросли на масові протести. Так, в мережі з'явилося відео, на якому можна побачити картину так, як її бачили поліцейські, які безпосередньо затримали Джорджа Флойда.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Україна в шоці".

"Не пройшло і 2 місяці. У США вирішили опублікувати відео затримання Джорджа Флойда з нагрудних камер копів. Спочатку хлопця витягли з машини під дулом пістолета і наділи на нього наручники, після чого спробували змусити його сісти в поліцейську машину. Флойд кричав, що у нього клаустрофобія, плакав і просив не стріляти. У машині він говорив, що йому нема чим дихати, але копи проігнорували його скарги.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в американській компанії Google заявили про збільшення активності онлайн-пошуку підприємств, які належать чорним громадянам. Це пов'язано з тим, що зараз зростає бажання у споживачів вкладати гроші саме в такий бізнес, на підтримку Black Lives Matter. Тому компанія полегшила пошук бажаючим, зробивши позначку Black-owned. Раніше подібне вже з'являлося для бізнесу, власником якого володіє жінка або представник ЛГБТ-спільноти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, копи побили афроамериканця з інвалідністю на акції протесту: всі навколо верещали від страху.

Як повідомляв Знай.uа "Закрити Америку назад" - у США натовп зносить пам'ятник Христофору Колумбу.

Знай.uа писав, поліцейське свавілля - як в Україні дати відсіч копам, які перевищили свої повноваження.