Середа в Україні буде дуже спекотною. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко. Вона розповіла, що в четвер очікується ясна і сонячна погода на більшій частині території України. Зокрема, північ, центр, південь і схід України опиняться в зоні підвищеного атмосферного тиску. Тут буде ясно, сонячно, багато красивих білих хмарок і температура буде перебувати в діапазоні 27-32 градусів вище нуля.

Спека, фото Pxhere
Спека, фото Pxhere

Однак місцями в Україні все-таки слід очікувати дощів. Зокрема, західні регіони нашої країни знову опиняться в зоні дії атмосферного фронту. Варто очікувати сильних грозових дощів в Луцькій, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій області. На Тернопільщині та Хмельниччині варто очікувати ясну погоду без опадів.

У Києві в середу варто очікувати ясну, сонячну і спекотну погоду. Температура очікується в межах 30 градусів. Діденко зазначає, що зараз літо настає в найголовнішу фазу. Тому зараз найкращий час для того щоб відпочити і насолодитися приголомшливою погодою.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найжаркішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильніше і сильніше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.ua писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обертається катастрофою.