Луганські поліцейські несподівано викрили колишнього працівника виправної колонії так званої "ЛНР" під час перевірки документів.
Вчора, 4 серпня, під час несення служби на одному з блокпостів регіону, при перевірці документів у пасажирів рейсового автобусу поліцейські виявили 36-річного мешканця м. Сорокине (колишнє м. Краснодон).
За базами даних молодик значиться як особа, причетна до діяльності незаконних збройних формувань.

На Луганщині поліцейські викрили колишнього працівника виправної колонії так званої «ЛНР»

На Луганщині поліцейські викрили колишнього працівника виправної колонії так званої «ЛНР» Сьогодні, 04 серпня, під час несення служби на одному з блокпостів регіону, при перевірці документів у пасажирів рейсового автобусу поліцейські виявили 36-річного мешканця м. Сорокине (колишнє м. Краснодон), який за базами даних значиться як особа, причетна до діяльності незаконних збройних формувань. Як розповів поліцейським чоловік, він у 2014 році влаштувався працювати до виправної колонії м. Суходільськ «МВС ЛНР», де займався технічним забезпеченням. За свою роботу отримував зарплатню у розмірі 10 000 російських рублів. У 2015 році через маленьку зарплатню молодик звільнився. Наразі чоловіка передано до Служби безпеки України для проведення подальшої перевірки та прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Geplaatst door Поліція Луганської області op Dinsdag 4 augustus 2020

Чоловік розповів поліцейським свою історію і зізнався, чому звільнився.
Виявляється, у 2014 році він влаштувався працювати до виправної колонії м. Суходільськ "МВС ЛНР", де займався технічним забезпеченням. За свою роботу отримував зарплатню у розмірі 10 000 російських рублів. У 2015 році через маленьку зарплатню молодик звільнився.
Наразі "служника ЛНР" передано до Служби безпеки України для проведення подальшої перевірки та прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої зізналися, що думають про нове перемир’я на Донбасі: "Віриться тяжко".

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Донбасі святкують визволення від "руської весни": "Катували українських патріотів".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, на Донбасі українські воїни врятували 30 людей від рук бойовиків.