Серед постраждалих від вибуху в порту Бейрута можуть бути українці, які прибули на суднах з Маріуполя.

Як відомо, 4 серпня стався потужний вибух, у той час в порту стояло два українських судна з Маріуполя. Щоправда, даних про можливих загиблих або постраждалих в результаті трагедії українців поки немає.

Про це у Twitter написав співзасновник сервісу відстеження кораблів TankerTrackers.com Самір Мадані. Тоді як в українському Міністерстві закордонних справ закликали повідомляти будь-яку інформацію про громадян України, які могли перебувати в районі НП.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Як показує сервіс MarineTraffic, від вибуху, який спричинив руйнування і пошкодження будівель і забрав життя не менше 78 осіб, могли постраждати п'ять суден. Серед них два, які прибули з України

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вибух у Бейруті, Ліван: скріншот
Вибух у Бейруті, Ліван: скріншот

Зокрема, за словами Мадані, у момент трагедії в порту перебували українські кораблі MERO STAR і RAOUF H.

Серед співробітників посольства України в Лівані та їх сімей немає постраждалих в результаті вибуху, що стався вчора в Бейруті.

Глава відділу менеджменту кризових ситуацій департаменту консульської служби МЗС України Максим Коваленко повідомив, що українські дипломати у Лівані від вибуху

"Зараз є інформація від нашої дипломатичної установи, що серед працівників посольства, членів їх сімей постраждалих немає. У одного з дипломатів вилетіли вікна", - розповів Коваленко.

Він додав, що посольство уточнює, чи є серед постраждалих громадяни України. На той момент інформації про це і звернень на гарячу лінію посольства не було.

А ось і ті самі мішки з селітрою і зварювальники, з вини яких рознесло підлогу Бейрута.

Вибух в Бейруті, фото: youtube
Вибух в Бейруті, фото: youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше