З Російської Федерації прийшли новини про катастрофу. Так, з'явилася інформація, що в районі проведення військових навчань в Єврейській автономній області обрушився міст, який призначений для залізничних перевезень. Також відомо, що в результаті аварії на мосту постраждали близько 20 осіб.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Обвал мосту, скріншот: YouTube
Обвал мосту, скріншот: YouTube

За інформацією журналістів, обвалення сталося в Смидовицькому районі, де проводяться військові навчання. Конструкції моста не витримали навантаження і впали. Точна причина обвалу моста поки не називається.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Військові нікого туди не допускають, розбираються самостійно, так як не наша споруда, вони зводили понтонний міст. Ми виділили швидку і пожежну машину. Вони не просили, просто ми відреагували", - сказав перший заступник голови Смидовицького району Борис Корольов.

Варто також нагадати нашим читачам, що у Львові у відкритий каналізаційний люк провалилися відразу двоє людей. Про це повідомляють у спільноті "Варта 1" у соціальній мережі Facebook. Інцидент трапився в п'ятницю, 31 липня, в Сихівському районі, на вулиці Хуторівка-Чукаріна, біля заправки мережі "Укрнафта".

Відомо, що відкритий люк на тому місці не був огороджений або позначений іншим способом. В результаті з висоти близько трьох метрів до каналізаційного колектору провалилися хлопець 1997 року народження і дівчина 2001 року народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, киянка впала в каналізацію комунальників Кличка - думала, це кінець.

Як повідомляв Знай.uа, школярі, які їхали здавати ЗНО, зірвалися з моста і впали у воду - діти загинули.

Знай.uа писав, у Яремчі під жінкою з дітьми впала земля, бігли і молилися Богу - ледь не поховало живцем.