У четвер, 6 серпня, по всій Україні буде сонячно і спекотно. Місцями температура повітря прогріється до + 35 градусів. При цьому вздовж північного кордону прогнозуються дощі з грозами.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що в Україні панує антициклон, тому погода 6 серпня буде сухою, сонячною і спекотною.

У другій половині дня на півночі країни будуть хмари, місцями можливий дощ з грозою. Опади також вірогідні на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, Сумщині.

Температура повітря буде досить високою – +28 +33 градуса, а в південних і східних областях аж до +35 градусів. Вітер буде північно-східний, швидкість 5-10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У Києві в четвер буде сухо і сонячно. Стовпчики термометрів у столиці піднімуться до +30 +32 градусів.

Антициклон міцно оселився в Україні. Тому завтра, 6-го серпня, опадів - катма. Сухо, сонячно та спекотно. Щоправда, в...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 5 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

6 серпня вшановується пам'ять священномучеників благовірних князів Бориса і Гліба. У народі день Бориса і Гліба називали паликопиці (гроза палить копиці), тому в поле намагалися не виїжджати, за польові роботи не братися. Погоду дізнатися нашим предкам допомагали квіти: якщо квітки в'юна щільно закрилися, скоро буде дощ.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.