Побита в поїзді киянка і журналістка телекналу "Інтер" Анастасія Лугова публікує в Instagram хроніки своєї реабілітації. 6 серпня - вже п'ятий день з моменту дикої події. 1 серпня в купе поїзда "Київ-Маріуполь", де їхала Анастасія зі своїм семирічним сином, увірвався невідомий чоловік і почав бити жінку і намагатися її згвалтувати. Дивом, Анастасії вдалося втекти.

Жертва неадеквата опублікувала свіжий пост у своєму мікроблозі, де розповіла, як себе почуває і як зараз її син — маленький Захарчик, якому довелося стати свідком цієї жахливої сцени.

"Ви всі У мене питаєте, як син. Я зараз намагаюся вберегти його, щоб він не дивився новини ні в якому разі, і щоб його фото по мінімуму потрапили в ЗМІ. Адже я не знаю, як надалі це вплине на його спілкування з однолітками і т. д.
Захарчик ходить до психолога. Йому нанесена велика психологічна травма. Він боїться залишатися один. Каже, що страшилки по телевізору не страшні, а страшні йому дядька", — написала Лугова.

Вона додала, що син поки боїться навіть самої мами — не може звикнути до того, як вона виглядає. Розмовляють без відеозв'язку. Дитина ходить до психолога-працюють над почуттям провини. Каже ," Це я винен, що не врятував тебе".

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Як би я хотіла зараз в обнімку з ним лежати і чути щоранку:" Доброго ранку, мамочка!"і з розбігу стрибає мені в обійми. Це наше особисте, раніше про це не писала. Але мені так зараз цього не вистачає!!!”

У коментарях Анастасію підтримали не тільки звичайні люди, а й медійні особистості. Наприклад, Леся Нікітюк написала " Тримайся, дорогенька! Я з тобою". А зірка серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко написала: "Тримайся! Захар умничка! Треба говорити йому, що він допоміг".

Нагадавши: "Зняв штани і дістав ГОСПОДАРСТВО", - провідники поїздів розповіли свої історії про сексуальні домагання.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що У Запоріжжі діти догралися до страшних опіків-злякалися навіть медики

Також портал " Знай.ІА " писав, що Під Запоріжжям трагічно загинула компанія друзів-їхали на море і розбилися вщент.

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Львові мажор на Mercedes зніс жінку на зебрі-відлетіла на узбіччя, медики примчали за Холодним тілом