Напередодні виборів президент Білорусі Олександр Лукашенко дав ексклюзивне інтерв'ю відомому українському журналісту Дмитру Гордону. Заради цієї розмови Гордон літав до Мінська. Запис відбувався у Президентському палаці, в тій же кімнаті, де проходили історичні для України 17-годинні мінські переговори Порошенка, Путіна, Меркель і Олланда.

Читайте Знай в Google News!

Запис інтерв'ю буде опубліковано найближчими днями, повідомила головний редактор інтернет-видання "Гордон" Олеся Бацман на своїй сторінці в Facebook,

"Такого ви ще не чули!" – заявив сам Дмитро Гордон.

За словами Олесі Бацман, розмова тривала 2,5 години і переривалося лише на телефонну розмову президента Білорусі з президентом України Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Для Лукашенка це було перше в житті інтерв'ю для youtube-каналу, адже він взагалі дуже не любить їх давати, а для ютубу ніколи цього не робив.

Лукашенко зізнався, що дати це інтерв'ю його переконав син Микола. За словами білоруського президента, Микола Лукашенко є опозиційною людиною.

У той же час "бацька" заявив, що ні в якому разі не хотів би бачити свого сина в кріслі президента Білорусі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко хоче видати Києву затриманих вагнеровців

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко заявив, що не хоче ставати на коліна перед росіянами

Також Знай.ua писав, 30 тисяч білорусів вийшли на історичний мітинг проти Лукашенка