Спека в Україні найближчим часом буде тільки посилюватися. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Зокрема, велика частина території України знаходиться в зоні дії антициклону, тому очікується досить спекотна погода. Температура повітря прогріється до 28-33 градусів вище нуля, місцями термометри покажуть до 35 градусів тепла.

Спека, скріншот: YouTube
Спека, скріншот: YouTube

Практично по всій території нашої країни опадів очікувати не варто. Зокрема, Східна, Центральна, Південна і частково Західна Україна завтра будуть насолоджуватися сухою погодою з блакитним небом і білими хмарками. Однак місцями все-таки можливі дощі. Зокрема, у другій половині дня зливами накриє Північну Україну, а також Волинську, Рівненську та Житомирську області. У цих регіонах можливі грози.

Що стосується Києва, очікувати значних опадів тут не слід. Температура повітря завтра прогріється до 32 градусів вище нуля. Небо буде ясним, з пишними білими хмарками. Дощів найближчим часом у столиці України не очікується. У вихідні температура повітря в столиці може трохи знизитися. Синоптики очікують зниження температури до 25 градусів.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.