Резонансний напад голого п'яного рецидивіста на журналістку телеканалу "Інтер" Анастасію Лугову в купе потягу "Укрзалізниці" отримав нові скандальні подробиці. Як виявилося, співробітники "Укрзалізниці" і судмедекспертиза могла посприяти "зливанню" справи, а реакція громадськості перетворила й так жахливий інцидент на ще більш травматичний і болючий.

Про це розповідає журналістка Світлана Панкова з посиланням на пост подруги постраждалої Марусі Ряпулової, яка стала свідком подальших подій.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Знай.ua вже писав про події у потязі Маріуполь-Київ. Вночі 31 липня чоловік зайшов у купе до жінки, яка їхала з дитиною і став її бити. Дівчина почала кричати, від її крику прокинувся син. Чоловік спробував вдарити і дитину, проте дівчина змогла зупинити зловмисника, сказала, що виконає будь-яке його прохання.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чоловік спробував її зґвалтувати. Дівчина пішла з чоловіком в його купе, попросивши його вийти, щоб дитина нічого не побачила. Звідти вона втекла до провідниці під приводом походу до дитини.

Однак саме подробиці інциденту роблять його особливо жахливим.

"І ось тепер я переходжу від просто жахливої частини пригод Насті до тої частини, яка, на перший погляд, не настільки жахлива, як побиття і спроба згвалтування, але за фактом перетворює «лайно, яке трапляється», в пекло, яке триває і триває - і кінця-краю йому не видно.

Настя з дитиною біжить по вагону до купе провідниці. Провідниця - що? Провідниця спить! А, коли прокидається, повідомляє, що поняття не має, що робити в такій ситуації. Зате мужик відмінно знає - він уже біжить голий по вагону за моєю подругою і її сином. Настя ломиться в сусідній вагон, стукаючи в усі двері. Тут провідниця, на щастя, не спить. Настя і її син закриваються в купе провідника. Нарешті в цей момент в цій історії постає фігура начальника поїзда ... Поспілкувавшись з нападником, провідниці всерйоз замислюються над тим, щоб .... повернути мою подругу і її сина в купе до нападника, тому що (барабанний дріб!) він заявляє, що вони - його дружина і син! Настя, вже второпав стільки пекла, замість того, щоб просто видихнути, заспокоїти дитину, хоча б на секунду відчути себе в мінімальній безпеці, чомусь змушена деякий час переконувати провідників в тому, що вона не дружина, і, що, навіть, якщо б була дружина, дивно було б відправляти її до людини, яка била її не менше десяти хвилин кулаками по обличчю. Ок, це з'ясували. Мужика закривають в якомусь купе. А до Насті направляються начальник поїзда і провідник і ... Умовляють її не повідомляти в поліцію про напад, тому що «нас звільнять, а у нас дитина». Пропонують гроші за те, що вона не буде заявляти (до речі, є версія, що нападник їхав зайцем, ось звідси і завзяття провідниці і начальника поїзда «зам'яти» історію). Настя відмовляється", - написала Панкова.

"Ну і ще шлю широкий килимовий привіт суспільству, в якому вважається, що бити жінку - це цілком нормально, якщо вона дружина. Вам здається, що тема домашнього насильства - це щось космічне, далеке, що придумали дивні феміністки у своїх чергових припадках? Стривайте, поки дбайливі провідники не відправлять вас до мужика, розфігачівшиго вам обличчя, як тільки він заявить, що ви - його дружина!" - з прикрістю підсумувала свої висновки журналістка.

Просто невообразимый пздц. Я ненавижу поезда и езжу в них только в крайнем случае, в купе - только когда в нем лишь мои...

Geplaatst door Sveta Pankova op Zaterdag 1 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, звірячий напад в поїзді: небайдужі українки дали старт потужному флешмобу, озвучено вимоги.

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Франківськом мотоцикліст влетів у стовп на шаленій швидкості, тіло нещасного збирали по всій дорозі

Також портал «Знай.uа» писав, що В Запоріжжі озвірілий тип розстріляв хлопця посеред вулиці - привіт, лихі 90-ті