Вже не перший тиждень Україну кошмарять моторошними новинами про захоплення заручників, ліквідуванні терористів і про так звані "мінування". У суспільстві загострюється градус нерозуміння, і ось знову, українців стривожили інформацією про мінування. Виявилося, що недалеко від Луганська поліцейським вдалося попередити "терористичний акт".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Facebook начальника відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області Тетяни Погукай.

Публікація Тетяни Погукай, скріншот: Facebook
Публікація Тетяни Погукай, скріншот: Facebook

"Вранці, 5 серпня, до Новоайдарського відділу поліції надійшло повідомлення диспетчера аварійної газової служби про те, що під час обходу газопроводу поблизу селища Пурдівка виявлено предмет схожий на розтяжку. Негайно на місце події виїхали фахівці вибухотехніки, слідчо-оперативна група та особовий склад місцевого відділу поліції, а також керівництво ГУНП. Поліцейські оточили місце події та перекрили дорожній рух, а фахівці газової служби зупинили подачу газу. Під час огляду території, вибухотехніки виявили та знешкодили саморобний вибуховий пристрій.", - пише Тетяна Погукай.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мінування під Луганськом, скріншот: Facebook
Мінування під Луганськом, скріншот: Facebook

За словами прес-секретаря ГУМВС в Луганській області, на місці події працювали правоохоронці. Поліцейські проводили оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання особи, причетної до злочину. За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст.258 КК України "Терористичний акт".

Також варто нагадати нашим читачам, що терористу, який днями захопив відділення банку в Києві і погрожував розправою, якщо його вимог не буде виконано, Київський суд не зміг обрати запобіжний захід. Загарбник бізнес-центру "Леонардо", розташованого в центрі столиці, Сухроб Карімов не розуміє державну мову – українську. У зв'язку з цим довелося перенести судове засідання, на якому загарбнику повинні були обрати запобіжний захід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві чоловік голяка відправився в гості до Зеленського- "Терорист без бомби, але з яйцями".

Як повідомляв Знай.uа, під Львовом знайшли 90-річну пенсіонерку - розгублена, не пам'ятає навіть свого імені.

Знай.uа писав, Київ паралізувало через невідомий предмет біля метро - копи підозрюють вибухівку.