Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Донбас скупився в місцевому супермаркеті "АТБ" у супроводі охорони.

Читайте Знай в Google News!

У Бахмуті він купив каву і солодощів, а також поспілкувався з людьми і зробив селфі. Одним з них глава держави поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На знімку Зеленський позує з місцевою мешканкою в магазині. Жінка в леопардовому топі і з маскою на підборідді міцно обійняла його. При цьому Володимир Олександрович був у масці і тримав у руках стаканчик кави.

"Бахмут. Магазин. Батончики. Україна", - зазначив у підписі до фото президент.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"А як же соціальна дистанція?", "Ніякої ізоляції!", "Коли реформи?", "Ціни бачив в АТБ?", "Слава Україні", - коментують публікацію Зеленського українці.

Раніше з'явилася інформація про те, що, навіщо Володимиру Зеленському знадобилося продавати свій будинок в елітному районі столиці. Як відомо, тепер він живе на державній дачі, на вимогу своєї охорони.

Нагадавши, президент Володимир Зеленський планує внести до Верховної Ради законопроект про підвищення мінімальної зарплати до 5 тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський готується до зустрічі з Лукашенком: деталі офіційного візиту до Білорусі.

Також портал Знай.uа писав, що Кравчук - голова ТКГ і 87-річний Фокін йому на допомогу: Зеленський пояснив резонансне рішення.