На українській залізниці стався черговий неприємний інцидент. Цього разу п'яний "заєць" атакував провідника потяга "Харків-Рахів". Чоловік збирався їхати без квитка, однак йому завадили, що й викликало конфлікт.

Читайте Знай в Google News!

Про подію повідомляє Телеграм-канал "PavlovskyNEWS"

Укрзалізниця, скріншот відео
Укрзалізниця, скріншот відео

Неприємна поїздка чекала залізничників, які обслуговували рейс "Харків-Рахів" пише Телеграм-канал. На одній зі станцій у вагон потяга проник чоловік, який вирішив покататися без квитка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Враховуючи його нетверезий стан, поява нового пасажира не залишилася без уваги провідників. Однак "заєць" не здавався: ледве утримуючись на ногах, він переконував, що електронний квиток у нього все ж є. Вичерпавши всі спроби, він вирішив проявити агресію - спробував задушити одного з провідників.", - йдеться у повідомленні.

Після нападу агресивного пасажира на одного з провідників, зловмисника скрутили і через 15 хвилин його затримала поліція. Через інцидент відправку поїзда було затримано.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим закінчиться бунт проти Укрзалізниці: унісекс-туалети та спіритичні сеанси

Як повідомляв "Знай.ua", продовжував службу до останнього: у Бейруті християнського священника засипало уламками храму.

Знай.ua писав, названо причину гігантського вибуху в порту: кілька будинків злетіли на повітря, безліч загиблих.