Відомий український журналіст, редактор порталу" Хвиля " Юрій Романенко звернув увагу своїх читачів на те, що відбувається в Україні після жорсткого нападу на Анастасію Лугову в купе поїзду "Укрзалізниці".

Читайте Знай в Google News!

Юрій Романенко, скріншот: YouTube
Юрій Романенко, скріншот: YouTube

Юрій Романенко спробував розібратися що може статися після всього галасу в новинах і які зміни можуть чекати країну в соціальній сфері. Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка у своєму Telegram-каналі "Romanenko Dreams&Nightmare Show".

Публікація Анастасії Лугової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Лугової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Гендерна буря, яка народить традиційну українську мишу. В Україні вирує третій день дискусія сегрегації жінок у поїздах. Найсмішніше, що цю сегрегацію хочуть жінки, які ще недавно волали про те, що треба ввести унісекс туалети, щоб в спорожненні всі були рівні. З цього приводу можна сказати, що в деяких ісламських країнах ця проблема давно вирішена. Тому наступним кроком буде логічно актуалізувати багатоженство. Як ми розуміємо, нічого введено не буде. Тому що розвалюється Укрзалізниця скоро не зможе взагалі пасажирів перевозити, не кажучи про щасливі сегрегованих ешелонах. Тому доведеться феміністкам вимагати сегрегації маршруток (там теж бидла повно), блаблакарів( знову-таки), літаків (особисто я вчора спостерігав божевільну Матусю з такою ж божевільною 20 річною донькою, які довели півсамолета своїми вимогами і претензіями до сказу, ось там точно сегрегації не завадила б відразу з відправкою пацієнтів в Кічеєво). Вимагати можна багато і відразу, все одно це нічого не змінить. Адже держава від цього не з'явиться. З такими ж успіхом можна проводити спіритичні сеанси на предмет втілення своїх бажань. Тільки хворе суспільство все одно продовжуватиме спалювати чергову Оксану Макар. Щоправда впевнений, що більшість без гугла і не згадає коли і що сталося з цією нещасною жінкою і що змінилося з того часу. Підкажу - нічого.", - пише Юрій Романенко.

Варто також нагадати нашим читачам, що резонансний напад голого п'яного рецидивіста на журналістку телеканалу "Інтер" Анастасію Лугову в купе поїзда "Укрзалізниці" отримав нові скандальні подробиці. Як виявилося, співробітники "Укрзалізниці" і судмедекспертиза могли посприяти "зливу" справи, а реакція громадськості перетворила і так жахливий інцидент на ще більш травматичніший і болючіший.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Зеленського хочуть закрити рот журналістам одним законом, розкриті "радянські" плани.

Як повідомляв Знай.uа, влада придумала ЗМІ нові види цензури: карати, перевіряти, закривати.

Знай.uа писав, принципова різниця між Польщею та Україною-Романенко порівняв Сільське господарство двох країн.