У суботу, 8 серпня, по всій Україні прогнозується спекотна і сонячна погода. При цьому лише на Заході країни очікуються дощі з грозами. Місцями температура повітря досягне до + 35 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила про незначну прохолоду і дощі навколо Карпат. На Заході України дощі знизять температуру повітря на 2-4 градуси. Стовпчики термометрів там покажуть +27 +29 градусів.

На Сході країни буде значно тепліше, опадів не передбачається. Температура в східних регіонах буде в межах +29 +31 градуса.

У південних регіонах термометри покажуть +33 +35 градусів, сонце іноді ховатиметься за хмарами. Трохи прохолодніше буде на півночі України. Повітря там прогріється до +27 +29 градусів.

У Києві на вихідних буде сухо і ясно з температурою повітря +26 +28 градусів.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Відчутне зниження температури повітря в Києві передбачається 12-13 серпня", - попередила Діденко.

Вихідні в Україні будуть хорошими) Сонце, білі хмарки, чудові нічні +15+22 градуси і справжні літні денні +26+33...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 7 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

8 серпня відзначається день священномученика Єрмолая, Єрмиппа і Єрмократа, ієреїв Нікомедійських. У колишні часи помітили, золотистий колір зорі та фіолетове забарвлення горизонту – до гарної погоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.