У п'ятницю, 7 серпня, стало відомо про те, що в індійському місті Карипур літак авіакомпанії Air India здійснив аварійну посадку і викотився за межі смуги. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією Indian Express, літак виконував рейс з Дубая, на його борту було, за різними версіями, від 170 до 191 людини. Командир екіпажу загинув, другий пілот отримав серйозні травми. При цьому Air India офіційно заявила, що декілька пасажирів поранені.

На фотографіях і відео з місця подій чітко видно, що корпус літака частково зруйнувався. Повітряне судно занесло під час посадки, воно виїхало за межі злітно-посадкової смуги і розламалося навпіл.

авіакатастрофа в Індії, фото з Twitter
авіакатастрофа в Індії, фото з Twitter

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадавши, нещодавно дорогою до Австралії розбився літак. Ймовірно, причиною аварії стала наявність на борту 500 кілограм кокаїну.

Як повідомляв портал Знай.uа, авіаперевізник "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) оголосив про скасування додаткових міжнародних маршрутів до кінця літа.

Також портал Знай.uа писав, що ліванці починають висловлювати своє невдоволення через відсутність реакції уряду на потужний вибух у Бейруті. Масштабний вибух зруйнував половину міста, а офіційна влада досі не подала голосу.