Скандально відома письменниця і мовна активістка Лариса Ніцой поділилася зі своїми читачами в соціальних мережах так званим посланням до білорусів. Письменниця побажала удачі громадянам сусідньої держави і сподівається, що все може змінитися в кращу сторону, після виборів, які повинні відбутися 9 серпня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

"Дивіться, який лист мені прислали з Білорусі. Написала нижче допис про їхні вибори. Приклала чудову білоруську революційну пісню - і от, отримала від сябрів звісточку. Вони дуже "дякують" нашому Гордону. Кажуть, що він підсунув усій Білорусі свиню. Сумніваються, що в його прізвищі літера "р" - це правильне написання. Сябри просять нас про моральну підтримку. "Прывітанне, Лялечка!!!!! Як вы там маецеся? Мы тут Таракана зьбіраемся труціць. Падтрымайце нас на адлегласці маральна. Праўда, ваш Гар(р?)дон крышачку усёй Беларусі падсапсаваў але нічога, перамога будзе нашай, Зараз у нас немаведама што робіцца, але вытрымаем." Дорогі сябри. Я душею з вами. Я поважаю ваш вибір. Я не знаю, помилковий він, чи правильний. Видніше вам. Так усе сучасні технології закручують, що іноді правда здається брехнею, а брехня правдою. Але я бачу, з яким піднесенням ви прагнете змін. Якщо ви хочете цих змін і вибрали цю дорогу - тримаю за вас кулачки. Головне, щоб ця дорога не привела вас в лапи Москви. Скажу Вам словами нашого пророка Тараса Шевченка. Борітеся - Поборете!", - пише Лариса Ніцой.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Лариса Ніцой вирішила розповісти про свою подорож з Києва до Львова, де з нею трапилася сварка з жінкою, яка розмовляла з дітьми російською.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лариса Ніцой заговорила про знищення українців: "Ці тварюки...".

Як повідомляв Знай.uа, Ніцой на все горло кричить про поліцейське "свавілля" на українських землях: "Вийшли збирати врожай, налетіли".

Знай.uа писав, Ніцой розповіла про загадкові деталі трагічної загибелі В'ячеслава Чорновола - "А ви знали...".