Український уряд прийняв рішення починаючи з неділі, 9 серпня, закрити контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду на адміністративному кордоні з Кримом. Відомо, що КПВВ закриють з 8:00 9 серпня і по 8:00 30 серпня.

Читайте Знай в Google News!

Дане рішення Кабмін прийняв на позачерговому засіданні в суботу, 8 серпня, повідомляє міністр Кабміну Олег Немчинов в Telegram.

"Рішення спрямовано на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2", - зазначив Немчинов.

Прикордонники, фото: ДПСУ
Прикордонники, фото: ДПСУ

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пропуск через КПВВ буде дозволено лише для українців і членів їх сімей:

- місце проживання яких зареєстровано в Криму, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна - на в'їзд;

- місце проживання яких зареєстровано за межами Криму, які дали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу "Дій вдома";

- осіб з метою забезпечення захисту національних інтересів або у зв'язку з виконанням міжнародних зобов'язань, представників дипломатичних установ та гуманітарних місій, які виїжджають з тимчасово окупованої території Криму.

Виїзд з Криму інших категорій іноземців та осіб без громадянства здійснюється за погодженням з Міністерством з питань реінтеграції. Виїзд і в'їзд до Криму для українців за наявності підстав гуманітарного характеру здійснюється за рішенням голови Держприкордонслужби за погодженням з Мінреінтеграції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, МОЗ готується до другої хвилі пандемії: Зеленський озвучив термінову заяву.

Як повідомляв Знай.uа, вірус залишив львів'ян без водійських прав і автономерів - " Половина співробітників - без масок".

Знай.uа писав, Луцьк і Тернопіль з боєм вирвалися з "червоної зони" , а місто Кернеса туди потрапило.