Колишній міністр культури і народний депутат, відома співачка Оксана Білозір поїхала відпочивати на море в Україні. Оксана Білозір опублікувала фотографію, на якій сфотографувала свою тінь на тлі вечірнього Чорного моря.

Про це написала Оксана Білозір в соціальній мережі Facebook.

"Море- наше, благодать - Божа, Сонце і Я:)))!Все це - УКРАІНА", - написала Оксана Білозір.

Судячи із фото, Білозір сидить на лежаку і спостерігає за морем, перед її очима величезний піщаний берег і зовсім небагато відпочиваючих.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Завдяки коментарям підписників, стало відомо, що вона відпочиває неподалік від Южного.

"Гарного відпочинку)))!", "Сестро, я не зрозумів - а чого не до мене, в Южне?..", "Гарного відпочинку", - написали користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кума Порошенка Білозір згадала про Батьківщину та закликала українців переосмислити життя: "Повинні навчитися".

Як повідомляв Знай.uа ексглава Мінкульту Білозір заявила, що її отруїли в Кабміні – "Я не могла ходити". Колишня глава Мінкульту Оксана Білозір відверто розповіла про той періоді, коли вона була народним депутатом і про те, як їй довелося лікуватися після отруєння. Вона зізналася, що очікувала набагато більшого від роботи в міністерстві.

Знай.uа писав, кума Порошенка Білозір потонула в міцних руках українських героїв - "Дорогі мої...". Білозір привітала українських військових, ветеранів Афганської війни, тих, хто і сьогодні захищає країну від путінських бойовиків. Оксана Білозір опублікувала фотографію, на якій її сфотографували з мужніми воїнами.