"Укрзалізниця" готує план заходів щодо підвищення безпеки перевезень у пасажирських поїздах. При цьому увагу буде приділено відразу п'яти основних напрямків. Про це заявили представники прес-служби в п'ятницю, 7 серпня. Повідомляється, що компанія планує значно зменшити кількість випадків криміногенних подій.

Укрзалізниця, скріншот відео
Укрзалізниця, скріншот відео


Як заявили представники прес-служби, "Укрзалізниця" поглибить співпрацю з правоохоронними органами. Також УЗ обладнає пасажирські вагони відеокамерами, в кожному купе планують встановити спеціальні сигнальні кнопки. Крім того, планується організувати супровід поїздів силами воєнізованої охорони в поїздах міжміського сполучення.

В. о. голови правління УЗ Іван Юрик заявив, що мета комплексної програми – це створення алгоритму спільних дій з протидії криміногенним явищам та охорони поїздів. Юрик зазначив, що головне завдання "Укрзалізниці" – забезпечити максимально комфортну і безпечну поїздку для кожного пасажира, який скористається послугами організації.

Нагадавши, Напад на дівчину в поїзді Київ-Маріуполь: Укрзалізниця зважилася на кардинальний крок.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ІА, "Укрзалізниця" мчить у прірву, або куди рулить» ляльковод " Кравцов і його поплічники.

Також Знай.ІА писав, що Нова Нацкомісія зможе верифікувати всі дані "Укрзалізниці" і морських портів в частині тарифоутворення - Каленков.