Інколи посилки українців, відправлені Укрпоштою, не доходять неушкодженими та у належному вигляді, а то й взагалі губляться по дорозі. Про один з таких випадків пише Телеграм-канал "Народний Ревізор".

Читайте Знай в Google News!

Посилка клієнта пошти з взуттям прийшла у мокрій та порваній коробці. Ймовірно, на неї розлилося щось з іншого замовлення, яке доставляла "Укрпошта". На щастя, як зазначається у повідомленні Телеграм-каналу, постраждала лише накладна, що знаходилася у паперовому упакуванні.

Фото: Народний Ревізор / Телеграм
Фото: Народний Ревізор / Телеграм

Зазначається, що неприємний інцидент трапився у місті Чернігів у відділенні "Укрпошти" №5. До повідомлення додано декілька фотографій, які підтверджують неналежний стан посилки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ще одна невдала спроба Пошти доставити замовлення цілим і неушкодженим. На цей раз щось пролилося на коробку з взуттям. Постраждала тільки накладна. Чернігів "Укрпошта №5".", - йдеться у повідомленні.

Фото: Народний Ревізор / Телеграм
Фото: Народний Ревізор / Телеграм

Фото: Народний Ревізор / Телеграм
Фото: Народний Ревізор / Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести у Білорусі. Нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах, однак викликав незадоволення у декого зі свлоїх колег.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні за добу 1 008 нових хворих на коронавірус, 25 померло

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі біля позицій ЗСУ зафіксовано політ безпілотника виробництва РФ, звіт ООС