У вівторок, 11 серпня, майже по всій Україні прогнозується спекотна і дощова погода. У багатьох регіонах пройдуть грозові дощі, проте температура повітря залишатиметься високою. Середня температура повітря складе + 25 + 30 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що дощі з грозами через діяльність атмосферного фронту найбільш вірогідні на заході, півночі України та в приазов'ї.

Фронт буде рухатися на південний схід і протягом доби локальні дощі будуть тягнутися за ним, тому вони можливі практично всюди, але менших масштабах.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У Києві у вівторок буде найтепліший день за найближчий тиждень, максимально до + 28 градусів. При цьому в найближчі дні в столиці істотно похолодає.

"Серпень вже почав не йти, а бігти. До кінця літа залишилося лише три уїк-енди! Тому кожен теплий день використовуємо максимально - гуляємо по дорозі на роботу й додому, доробляємо активно роботу на відкритому повітрі, видивляємося гарячі осінні путівки і, дівчата! активно носимо сукні, бо скоро, як вліземо в джинси, то до наступної весни", - написала Діденко.

Серпень вже почав не йти, а бігти. До кінця літа залишилося лише три уїк-енди! Тому кожен теплий день використовуємо...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 10 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.