Протести в Білорусі тривають. Опозиціонери і прості люди вийшли на вулиці обласних центрів і вимагають відставки Олександра Лукашенка. Поліція робить все для того щоб придушити протестну активність. При цьому Мінські лікарі просто шоковані характером ушкоджень людей, які надходять до медичних установ, передає TUT.by.

Багато доктора заявляють, що вони за всю свою практику жодного разу не бачили пошкоджень подібного роду. Медики заявляють, що вони просто в шоці від того, що діється в мирний час.

Після початку протестів 9 серпня, протестувальники надходять сотнями. До 4-ї лікарні надійшов чоловік з кульовим пораненням кишечника. Також було зафіксовано пошкодження сечоводу. Виявилося осколкове поранення ребер. З тіла пацієнта витягли дві гумові кулі.

Медики розповіли, що пацієнт поступив у свідомості. Орієнтовно в нього стріляли з відстані 10 метрів. Лікарі підключили його до апарату ШВЛ і був введений в штучну кому. Медики також розповіли, що таких випадків з початку протестів чимало.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадавши, ситуація в Білорусі загострюється: конкурентка Лукашенка втекла, по протестувальниках стріляли, є загиблі.

Як повідомляв портал Знай.uа, конкурентка Лукашенка Тихановська в" вигнанні "звернулася до білорусів і попросила" не протестувати": на відео помітили дивацтва.

Також портал Знай.uа писав, що у Білорусі показали "концтабір", де тримають протестувальників:"чекає всю країну".