Найближчої доби в Україні похолодає. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Вона розповіла, що найближчим часом Україна буде перебувати в зоні дії холодного атмосферного фронту. У зв'язку з цим в північній частині нашої країни значно знизиться температура повітря. У регіоні очікується похолодання до + 19 ... +23 градусів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Більша частина території України очікується суха погода. Дощі будуть короткочасними і локальними. Грозові зливи можуть пройти на Прикарпатті, на півдні України, в також в центральних регіонах нашої країни. Також не виключені дощі на Харківщині та в північній частині Луганщини. В інших регіонах нашої країни ймовірність дощів низька.

На півдні очікується досить спекотна погода, до 32 градусів вище нуля. У більшості регіонів нашої країни, крім північної частини, повітря прогріється до + 28 градусів.

У столиці ймовірність дощів дуже низька. Однак температура повітря також знизиться до + 22 градусів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.