В Україні ффункціонують тренувальні бази, де мисливських собак навчають вбивати. Про це йдеться у повідомленні громадської організації UAnimals у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що притравочні станції лисиці, єноту, чи навіть ведмедю видаляють ікла і кігті, щоб собаки могли з ними поквитатись.

Читайте Знай в Google News!

"Чи знаєте ви про притравочні станції? Це тренувальні бази, де мисливських собак навчають вбивати. Лисиці, єноту, чи навіть ведмедю видаляють ікла і кігті. Потім на звіря спускають собак. Після кривавого "тренування" тварину зашивають, підліковують і повторюють усю процедуру до тих пір, поки це можливо. До смерті", - йдеться у повідомленні.

В організації вимагають повної заборони притравочних станцій в Україні та закликають депутатів прийняти закон 2232.
З 2016 року UAnimals пропагує гуманне ставлення до тварин, їх захист від експлуатації та знущань. За останні роки нам вдалося добитися заборони цирків з тваринами в двох десятках міст, домовитися про відмову від натурального хутра кількома десятками дизайнерів Ukrainian Fashion Week, допомогти у харчуванні та лікуванні тварин у притулках та реабілітаційних центрах.

Чи знаєте ви про притравочні станції? Це тренувальні бази, де мисливських собак навчають вбивати. Лисиці, єноту, чи...

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door UAnimals op Dinsdag 11 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зоозахисники знайшли та передали поліції шкуродерку, яка знімала відео з закатованими тваринами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у селі Годилів Сторожинецького району дві собаки бійцівської породи напали на 25-річного чоловіка з інвалідністю та погризли йому руки.

Також, "Знай.uа" писав, що у селі Чубинське Київської області в покинутій будівлі діти натрапили на рись. Тварина втекла з місцевого розплідника 4 серпня.