Білоруські силовики напали на українців: кадри жорсткого затримання наших співітчизників-волонтерів показали в мережі

В Мінську просто посеред вулиці білоруські силовики жорстко затримали двох громадян України, які є волонтерами благодійної організації "Восток SOS".

Затриманих українців Костянтина Реуцького та Євгена Васильєва відвезли у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В Україні скасують виплати на дітей: деталі рішення Кабміну

У Кабінеті Міністрів України проголосували за те, щоб скасувати соціальні виплати на дітей. Гроші, які в результаті цього зекономлять, будуть спрямовані на інші потреби. Дана постанова була прийнята Кабінетом Міністрів України.

Виплати на дитину, фото: pixabay.com
Виплати на дитину, фото: pixabay.com

У МОЗ заявили про розробку вакцини від Covid-19 в Україні

В Україні може з’явитись вакцина від коронавірусу. Про плани щодо створення вакцини розповів голова МОЗ Максим
Він вже зустрівся з великими фармвиробниками і вченими з Національної академії наук. Степанов вірить, що останні зможуть впоратися із завданням, якщо їм буде створено необхідні умови.

Одержувачів субсидій ретельно перевірять: у Мінсоцполітики розповіли, кого торкнеться

Одержувачів субсидій в Україні ретельно перевірять. Незаконно отримані пільги доведеться повернути державі. Таким чином, гряде ретельна перевірка, яку анонсувала Марина Лазебна.
Вона вважає, що держава зобов’язана підтримувати незахищених громадян і тих, кого можна зарахувати до малозабезпечених, але всі маніпуляції в цій сфері необхідно виключити.

Як дорого українцям обходиться дача Зеленського в Конча-Заспі, нереальні цифри

Доларовий мільйонер Зеленський шикує на дачі за народні гроші.
Народеп Володимир Ар'єв дізнався, у які суми обходиться українцям утримання державного будинку "Конча-Заспа", у якому проживає президент Володимир Зеленський разом з родиною. У відповідь на депутатський запит в Офісі Президента відзвітували про суму у 3,4 мільйона гривень.