У 2020 році весна і літо для півдня України видалися досить сухими і спекотними. Здавалося б, ідеальна погода для відпочиваючих, які хочуть насолодитися теплим морем і отримати прекрасну засмагу. Дощі в цих регіонах цього року йдуть рідко, але влучно. Зокрема, 12 серпня Одесу накрило найсильнішою зливою, через що місто виявилося затоплене.

Користувачі масово публікують відео з кадрами з Одеси. В результаті сильної грози тут сталося серйозне затоплення. Зливові канали виявилися повністю нездатні впоратися з таким потоком води. Більш того, вода хльостала з ливневок навіть на пляжах.

На роликах видно, як вода потужним фонтаном б'є з-під землі в районі пляжу і біжить прямо в море. Той випадок, коли легендарний "Великий фонтан" дійсно виправдав свою назву.

На щастя, в результаті затоплення ніхто не постраждав. Однак місту було завдано значної шкоди. Місцевій владі доведеться шукати способи, як відремонтувати вулиці, пошкоджені потужною зливою і затопленням. Коштів на це, очевидно, піде чимало.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець витягнув коляску з дитиною з - під машини-фатальний момент потрапив на камеру.

Нещодавно Знай.uа розповідав історію ще одного юного героя - український юнак врятував 5 дітей і став наймолодшим кавалером ордена "За мужність".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Львові прощаються із загиблим на Донбасі героєм-врятував бойових побратимів і підірвався на міні.