Про роботу Національної поліції в Україні вже легенди ходять. Вони " прославилися "ще з самого початку реформи, коли почали масово" бити " закуплені для них автомобілі Toyota Prius. З роками репутація поліцейських опускалася все нижче і нижче. Люди заявляли про безпідставні претензії з боку правоохоронців, затримання без причини, і навіть про "кришування" бізнесу. Однак в Одесі копи перевершили самі себе. Вони примудрилися побитися з підлітками.

Опубліковано відео, на якому поліцейські з'ясовують стосунки з неповнолітніми. Копи вирішили перевірити підлітків на предмет наявності у них холодної зброї. Однак і самі хлопці виявилися хитрими. У одного з них виявилася камера, і він вступив в перепалку з поліцейськими. Причому підліток особливої поваги до правоохоронців не виявляв.

Поліцейські такого фамільярного ставлення не стерпіли, і почалася бійка. Причому Підлітки дали копам цілком гідну відсіч. Очевидно, цей же хлопець і залив в інтернет відео конфлікту з поліцейськими. У будь-якому випадку копи повели себе абсолютно негідно. З цієї нагоди має бути ініційовано розслідування.

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині молодий хлопець забив до смерті жінку і залишив помирати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Росії підліток, який зарізав школярку залишився на волі.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові медики повернули з того світу потонулу людину.