Страх і ненависть в російській провінції: жахлива історія сім'ї загиблого члена екіпажу затонулого підводного човна "Курськ".

Про неймовірну історію життя одного із заглибих моряків на своїй фейсбук-сторінці повідомив дніпрянин Дмитро Кошка.

Ставша крилатою фраза "она утонула" авторства президента Росії Володимира Путіна, яку останній висловив у інтерв'ю американському журналісту Ларрі Кінгу, і по сьогоднішній день продовжує викликати подив і обурення серед пересічних людей. Про одну із багатьох трагічних історій, пов'язаних із одруженими на "десятидоларовых шл***х" членами екіпажу підводного човна "Курськ" пише Дмитро Кошка:


"Родичам екіпажу виплатили компенсацію в розмірі зарплатні за 10 років. Один із загиблих моряків був родом з глухого провінційного російського села з незбагненною навіть для нас, в "голодній Україні", убогістю, розрухою і безвихіддю. Знаєте, що сталося, коли старенькі батьки матроса отримали гроші (своєю сім'єю він обзавестися не встиг)? Їх люто зненавиділа все село. Про це дізналися російські журналісти, які розслідували долі членів екіпажу."

Подлодка Курск. Фото: Wikipedia


Автор також наводить неймовірні подробиці побутових взаємин сім'ї загиблого моряка з односельчанами, після того як звістка про матеріальну допомогу постраждалим облетіла село.

Все село почала безапеляційно вимагати поділитися. Просто так. Тому що н***й жирувати. Їх кілька разів били, двічі підпалювали будинок. Вдруге будинок згорів дотла, і їм довелося виїхати, тому що їх пообіцяли вбити. За те, що не поділилися з односельцями грошима, отриманими за загибель єдиного сина... Дмитро Кошка




Нагадаємо, що командувач ВМС заявив, що Україна готується до можливого наступу Росії з території Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.

Також "Знай.ua" писав, що українські воїни покарали загарбників Путіна на Донбасі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще