Українські прикордонники продовжують фіксувати факти грубих порушень Мінських угод з боку незаконних збройних формувань ОРДЛО.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє штаб Операції Об'днаних Сил.

Прикордонники задокументували факти непропуску представників спеціальної моніторингової місії ОБСЄ збройними формуваннями проросійських бойовиків. За словами речниці штабу Нелі Доценко, це далеко не поодинокий випадок недопуску представників СММ ОБСЄ на непідконтрольну територію України, що є грубим порушенням досягнутих домовленностей.

Неля Доценко. Скріншот Facebook

Біля КПВВ "Станиця Луганська" прикордониики продовжують фіксувати факти непропуску місії ОБСЄ на непідконтрольну територію України. Так, протягом минулого тижня, міжнародним спостерігачам так і не вдалося потрапити на непідконтрольну територію України. Повертаючись із блокпосту окупантів, спостерігачі заявляють про те, що вони так і не зуміли перетнути лінію розмежування у напрямку непідконтрольної території, оскільки їхнє переміщення блокують окупанти. Неля Доценко, прес-офіцер Луганського загону ДПСУ




Нагадаємо, що російські спецслужби намагалися завербувати 35-річну мешканку Львова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти "ДНР" піджали хвости та принишкли, воїни ЗСУ готові дати бій в будь-який момент.

Також "Знай.ua" писав, що на думку економічного експерта Юрія Атаманюка президент Володимир Зеленський рухається у зворотньому напрямку в питанні досягнення миру на Донбасі, замінивши Кучму на Кравчука в ТКГ.