У російській столиці стався вельми неприємний інцидент, чоловік отримав від колишньої дружини "отруйний" лист. Справа не в словах, а в тому, що цей лист приховував у собі — там виявилася отрута, яка дуже небезпечна для організму людини.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Mash.

Російська поліція, скріншот: YouTube
Російська поліція, скріншот: YouTube

Так, житель району Троїцьк 42-річний Микола Гончаров отруївся при отриманні листа від адвоката колишньої дружини. Чоловікові прийшов лист, відправником якого було вказано адвоката ексдружини, з якою він розлучився в 2008 році. Відкривши пакет у відділенні, Микола побачив п'ять листків, просочених невідомою рідиною.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він відразу відчув сильний їдкий запах, від якого у нього перехопило подих. В результаті його відвезли на швидкій до лікарні. Також постраждали дві співробітниці пошти. Лікарі поставили діагноз" інгаляційне отруєння", потерпілого виписали на наступний день після події. За його словами, колишня дружина двічі замовляла його вбивство.

В даний момент співробітники правоохоронних органів проводять перевірку "отруйного листа" і з'ясовують, яка саме отрута була присутня в конверті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, окремі вагони для жінок і чоловіків: чи здатний "розділ" вирішити проблему сексуальних домагань і насильства.

Як повідомляв Знай.uа, на Закарпатті дядько познущався над крихіткою-племінницею - нелюда здали односельці.

Знай.uа писав, кур'єр з рюкзаком "Glovo" порізав молодих дівчат: понівечив юні тіла ножем, речі розірвано.