Міністерство охорони здоров'я України регулярно публікує свіжі рекомендації для людей, щоб не допустити зараження COVID-19. Чергова Інфографіка стосується відвідування кафе і ресторанів. Заклади громадського харчування-одне з головних місць ризику зараження коронавірусом. Нинішній карантин не забороняє їх відвідування, проте щоб не заразитися, необхідно дотримуватися певних правил.

Якщо ви вирішили відвідати кафе чи ресторан, то зробіть це безпечно! Кілька нескладних правил створять #безпечнежиття...

Geplaatst door Міністерство охорони здоров'я України op Donderdag 13 augustus 2020

МОЗ рекомендує при відвідуванні кафе або ресторану відразу ж скористатися санітайзером. У закладах подібного роду біля входу повинен стояти спеціальний столик з дезінфікуючими засобами. Замовлення рекомендується оплачувати безконтактно - за допомогою карт з PayPass або PayWave, або з використанням телефону з системою NFC.

Що стосується носіння захисних масок, їх рекомендується знімати безпосередньо перед їжею і надягати відразу після їжі. Поки ви не приймаєте їжу, краще перебувати в захисній масці. Якщо ви відвідуєте заклад громадського харчування з друзями, краще сідати по 4 людини за 1 столиком, не більше. В такому випадку буде забезпечена необхідна соціальна дистанція.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у лікарні на Буковині медсестер залишили без" ковидної " надбавки-головлікар знайшов відмовку.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові лікарню спіймали на" кишенькових "тарифах, ні квитанції, ні чека -" 1200 гривень за три хвилини".

Знай.uа писав, МОЗ змінює критерії визначення зон карантину: що слід знати українцям.