Старт прийому документів до вишів: головні підказки від МОН для українських абітурієнтів

Починаючи з четверга, 13 серпня, в Україні стартував прийом електронних заяв на вступ до вишів. Даний етап розрахований на тих, хто бажає отримати ступінь бакалавра або магістра.

Підвищення "мінімалки" з 1 вересня: скільки додасться в гаманцях українців

Уряд України планує підвищити громадянам рівень мінімальної зарплати до 5000 гривень починаючи з 1 вересня. У свою чергу народні депутати на позачерговому засіданні у вівторок, 25 серпня, планують ухвалити відповідний законопроєкт №3963 авторства президента Володимира Зеленського.

Анексований Крим спіткало екологічне лихо: від річок залишилися одні калюжі, риба масово гине

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Днями в інтернет-групах про життя у місті Севастополь виклали фотографій річок Бельбек і Кача. На світлинах складно побачити річки, адже те, що на них зображено більше схоже на калюжі. На жаль, така ситуація зараз типова для усіх річок півострова.

На Донбасі підірвалися двоє військових — фатальна помилка забрала героїчне життя

Незважаючи на режим повної тиші на Донбасі, українські військовослужбовці продовжують нести втрати. Трагічний інцидент стався сьогодні, 13 серпня. Штаб Операції Об'єднаних Сил заявив про загибель одного українського воїна. Причина-підрив на ворожій міні.

У Білорусі готували замах на Тихановську? Навіщо суперниця Лукашенка втекла з країни

Білоруські провладні канали розповсюджують чутки, що на суперницю Лукашенка планували замах її соратники.

У провладних білоруських телеграм-каналах шириться інформація (яку також підхопили деякі ЗМІ) про те, що опозиційній кандидатці в президенти Білорусі Світлані Тихановській представники КДБ дали прослухати запис, на якому можна почути, як її команда планує вбити вимушену політикиню. Жодних реальних доказів при цьому не наводиться.