У Києві під посольством Білорусі проходить акція солідарності, на якій зібралося кілька сотень людей. Акція створена із закликом зупинити насильство з боку правоохоронних органів щодо протестувальників і звичайних мирних громадян по всій республіці Білорусь. Про це повідомляє "Цензор.Нет".

Читайте Знай в Google News!

Крім цього, люди просять звільнити політв'язнів, серед яких українські волонтери та журналісти, наприклад, Костянтин Реуцький та Євген Васильєв, які були раніше затримані в Мінську.

Біля воріт посольства вишикувалися деяка кількість учасник акція у балаклавах і с рукодільний щит, імітувавши Білоруський ОМОН. Учасник акція викрикувати гасло "Свободу політв'язням", "Лукашенко у в'язницю", " Жыве Беларусь ".

Протести, скріншот: Youtube
Протести, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ще демонстранти палили фаєри під будівля посольство.

З 9 серпня в Білорусі тривати масовий акція протест, який стартувавши після закінчення голосування на президентських вибір. В попередній дані ЦВК, перемогу на вибір одержавши діючий президент Олександр Лукашенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Білоруський ОМОН служить темним потойбічним силам? Бійців застукали за дивним ритуалом.

Як повідомляв "Знай.ua", МЗС після затримання українців у Мінську закликав утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилося".

Знай.ua писав, що колишній соліст "Ляпіса Трубецького" Міхалок сухо відреагував на протести, такого білоруси не очікували: "І це все?".