У Білорусі, де не стихають протести після проведення президентських виборів, оголосили про проведення наймасовішої мирної ходи в історії. Планується, що загальногромадянський марш за свободу пройде у всіх містах республіки на центральних площах.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Телеграм-канал "Протести у світі".

Наймасовіша мирна хода у Білорусі запланована на неділю 16 серпня на 14 годину. У столиці Білорусі Мінську загальногромадянський марш за свободу почнеться на Проспекті Незалежності.

Скріншот: Телеграм / Протести у світі
Скріншот: Телеграм / Протести у світі

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Протести у Білорусі почалися 9 серпня після закриття виборчих дільниць, коли на вулиці білоруських міст стали виходити протестувальники. Мітинги продовжилися і в наступні дні.

12 серпня влада Мінська оцінила збиток від заворушень: він склав 500 тис. білоруських рублів. Згодом почалися страйки у низці білоруських підприємств.

Згодом Олександр Лукашенко прокоментував протести на білоруських підприємствах, попередивши, що страйки можуть дуже негативно позначитися на майбутній роботі підприємств.

Олександр Лукашенко, скріншот з відео
Олександр Лукашенко, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кондратюк дав характеристику "новим обличчям" з команди Зеленського: "Вчитися треба після, а не до?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв передбачив долю Лукашенка не залежно від результатів виборів: "Йому все одно ж*па"

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"