У столиці Білорусі, в Мінську вже кілька діб тривають акції протестів. Люди незадоволені урядом Олександра Лукашенка, який є президентом вже 26 років. У мережі все більше з'являється фото і відео, на яких видно жести солідарності з боку представників правоохоронних органів з протестувальниками.

Читайте Знай в Google News!

В одному зі спальних районів Мінська міліцейський автомобіль, проїжджаючи повз натовп активістів, видавав звукові сигнали в ритм скандуванню "Жыве Беларусь!", а силовик, що знаходився всередині, змахував рукою, яка була стиснута в кулак.

Протести, скріншот: Telegram
Протести, скріншот: Telegram

У мікрорайоні Малинівці представники ОМОНу обмінялися вітальними помахами рук з учасник акція солідарність проти насильство. Один з користувачів Twitter повідомляє, що з Лідського районного відділу внутрішніх справ звільнилося 9 мільйонерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, догулялись: у Києві вводять жорсткий карантин, що потрапило під заборону. 14 серпня Київський міський голова Віталій Кличко дав брифінг, на якому пояснив нові правила карантину в Києві. Так, щодня в столиці фіксують близько 150 нових хворих на коронавірус - і нині лікарні заповнені більш ніж на 50%, а тому місто отримало статус "жовтої" карантинної зони.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", візит Зеленського до Білорусі: Кулеба виступив з терміновою заявою.

Знай.ua писав, що Лукашенко після масових страйків зробив відчайдушну заяву: "Президент покинув країну".