У Києві колишній чоловік разом зі своєю матір'ю викрали двох малолітніх дітей у дружини. Наприкінці червня колишній чоловік потерпілої Холоденко Дмитро, його мати Холоденко Олена, разом з групою невідомих осіб силоміць помістили її дітей до автомобіля і вивезли їх у невідомому напрямку. Марія упродовж цілого місяця не володіла інформацією про стан та місцезнаходження власних дітей.

Про це потерпіла повідомила на своїй Facebook сторінці.

Скріншот: Facebook


За словами жінки, вона не має можливості побачити та зв'язатися зі своїми дітьми, а весь цей час їх налаштовують проти власної матері.

Всі телефони відключені. Ні її літня самотня мама, ні родичі, ні її співробітники з університету не знають де вона ховається останній місяць. У Дмитра так само відключені телефони. Дітям наноситься дуже глибока емоційна травма так як їх нахабно вирвали від матері, з їх рідного дому, відірвали від звичного способу життя, позбавили можливості відвідувати гуртки, секції, а також регулярного відвідування педіатра. Марія Миронівна


Марія також заявила про те, що до 26 червня діти проживали разом з нею. Її колишній чоловік та його мати майже півроку фактично не контактували з дітьми, а остання взагалі не цікавилася життям онуків, і, упродовж їхнього життя, приїжджала лише раз на півроку.

Потерпіла також зауважила, що вона неодноразово писала заяви в поліцію на колишнього чоловіка, з огляду на домашнє насильство щодо дітей, а також постійні погрози та залякування.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві з дитбудинку викрали 3-річну дівчинку, замішана "рідна кров".

Як повідомляв портал "Знай.ua", озвірілий дніпрянин побив ногами дитину за ігри у дворі - "Занадто шумів!".

Також "Знай.ua" писав, що у Бердичеві п'яна мати жорстоко побила дитину: наносила удари по голові на очах у всіх.