Популярна українська співачка Настя Каменських (NK), яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка (Потап), часто радує шанувальників яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, чим вона активно користується.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня опублікувала в соцмережі фотографію, на якій позує без краплі макіяжу в стильному образі – молочній шкіряній куртці, білих джинсах на шнурку замість ременя і з маленькою сумочкою на ланцюжку.

"Маленькі деталі мають найбільше значення 🔗 і не тільки в одязі. Згодні?", - зазначила у підписі під фото Каменських.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше виконавиця хіта "Попа, як у Кім" поділилася відео, на якому приміряла крутий образ. У підписі до ролика Настя порадила підписницям "одягатися так, щоб подобатися в першу чергу собі".

"Наш внутрішній стан транслюється оточуючим, у що б ми не були одягнені. Тому зберігайте впевненість у собі завжди – і коли будете в міні і на підборах 👠, і коли одягнете худі з кросівками👟 і вперед підкорювати світ 😘", - написала артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці бурхливо обговорили гарячі танці Насті Каменських.

Як повідомляв портал Знай.uа, репер Потап поділився радісною новиною і показав, як готується до зйомок.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських поділилася гарячими кадрами, позуючи серед екзотичних рибок.