Туристка спробувала розповісти правду про те, як у Туреччині змінилися "шведські столи" під час пандемії коронавірусної інфекції.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки спостереженням дівчини, які вона написала в блозі "Мама на морі".

Пляж, фото: Getty Images
Пляж, фото: Getty Images

За її словами, в кінці липня вона відпочивала у великому готелі "ультра все включено" в Кемері і однією з перших відчула на собі антикоронавірусні нововведення. Так, наприклад, тепер у постояльців готелів немає прямого доступу до продуктів харчування: всі бажані страви їм подає офіціант.

"Все включено" в Туреччині, скріншот: YouTube
"Все включено" в Туреччині, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Крім того, в їдальнях готелів скоротився асортимент страв: в деяких "урізали" меню, а в деяких — тільки "денне розмаїття", тобто, страви постійно змінюються протягом тижня, але протягом дня вибір залишається обмеженим.

"Великих черг в їдальні можна уникнути, різноманітність страв скоротилася, але все одно залишилася більш ніж просто достатньою. Голодним ніхто не залишиться", - підсумувала туристка, порадивши іншим, хто збирається до Туреччини адаптуватися до нових реалій і "не згадувати, як було раніше".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, запорожців відправлять до Польщі та Туреччини, плануйте відпустку - скільки коштують квитки.

Як повідомляв Знай.uа, пакуйте валізи - улюблений курорт українців відкриває свої кордони.

Знай.uа писав, стюардеса застерегла пасажирів про найбрудніше місце в літаку-змінюють памперси і стрижуть нігті.