З 1 липня Туреччина “відкриває” себе для туристів. Поки що це єдина країна, яка гарантовано прийме українців: Європа, швидше за все, залишиться для України закритою. Можливо, Єгипет також додасться до списку країн, які чекають на українців. Зрештою, нова не лише політика подорожей, але й правила перебування на курортах.

Про це йдеться у матеріалі видання Страна.

готелі в Туреччині, фото Pxhere
готелі в Туреччині, фото Pxhere

У літаку потрібно бути в масці, відразу при приземленні будуть перевіряти температуру. Окрім того, Туреччина відкриває центри з перевірки на коронавірус - тест може здати будь-хто безкоштовно. Якщо так трапилось, що людина хвора на коронавірус приземлилась у Туреччині, її відішлють у лікарню, де нададуть усю необхідну допомогу. Якщо ж хвороба перетікає легко - туриста поселять у окремій кімнаті під наглядом лікаря, хворому потрібно буде дотримуватись режиму самоізоляції.

Найбільші зміни стосуються харчування та популярного “ол-інклюзиву”. Відтепер ніякого шведського столу, усю їжу видаватимуть офіціанти. Швидше за все, посуд буде одноразовий, а місць, де раніше можна було випити різноманітні напої взагалі не буде.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Туреччина наблизила світ до початку Третьої світової війни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ніяких тестів та самоізоляції – Туреччина чекає на українців вже з 1 липня.

Також Знай.ua писав, США, Туреччина, Греція — як літати за кордон в період пандемії, щоб не нарватися на депортацію.