Дочки Анастасії Волочкової Аріадні не дають спокою в мережі через подібності з матір'ю.

Юна Волочкова поділилася новим знімком в соціальній мережі Instagram. Аріадна на фото постала в ніжному образі в літній сукні з тропічним принтом.

"Настрій-тропіки. Такий до вас питання. Дуже потрібен зворотний зв'язок. Сидіти на місці не збираємося, подумали про # рафтинг 🤔 Пробували? Розповідайте", - підписала кадр Аріадна.

Багато коментаторів дійсно поділилися своїми враженнями про Рафтинг і дали поради дівчині. Під фото багато захоплених коментарів і компліментів дочки Волочкової.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Однак знайшлися і ті, хто вирішив дорікнути Аріадну зв'язком з Анастасією Волочковою. Хейтери балерини переслідують дівчину в коментарях під постом:

"Мені здається, дуже зарозуміла дівчина, косить під маму-наївну простушку".

Трапляються і протилежні думки, але теж повні критики.

"Схожа на Анастасію.?... Абсолютно не згодна. Анастасія була витонченою, ніжною красунею.!!! Дочка, звичайна молода єврейка".

У коментарях до інших фотографій дівчину часто дорікають в тому, що вона забула про матір. Справа в тому, що юна Аріадна на початку року поїхала з особняка Волочкової до свого батька Ігоря Вдовіну в Москву. Позитивні зміни в житті дівчини неможливо не помітити: судячи з усього, з мачухою Оленою Ніколаєвої у Аріадни склалися дуже теплі стосунки. Миколаєва з Волочковою-молодшою виходять у світ удвох, часом навіть тримаючись за руки.

Нагадавши, "бережи, Господь": Волочкова ткнула в камеру спотворені ноги.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Волочкова показала рідкісний кадр з єдиною дочкою: з намальованими бровами і в шубі серед літа.

Також "Знай.иа" писав, шпагатопарус одинокий: Волочкова розкарячкувалась на яхті, ледь не вилетівши за борт.