У Мінську, на площі Незалежності, відбувся мітинг прихильників чинного президента Білорусі. Перед мітингувальниками виступив і сам президент Олександр Лукашенко. Наводимо Вашій увазі основні тези від виступу чинного президента Білорусі.

Олександр Лукашенко став на коліна перед своїми прихильниками і подякував їм за підтримку. Президент заявив, що ніколи не піде на злам Білорусі, на злам того, що було зроблено за 26 років його правління. Також Лукашенко заявив, що ніяких перевиборів не буде. За словами чинного президента, в 15 хвилинах від кордону знаходиться бойова техніка західних держав, а Україна, Польща, країни Прибалтики "наказують провести нові вибори". Лукашенко заявив, що не можна бути "буферною зоною" між Заходом і Сходом.

" Я не прихильник вулиць і площ, я не прихильник мітингів. Це не моя вина, що мені довелося покликати вас на допомогу "

Також Лукашенко заявив, що він – не прихильник вулиць і площ, і не любить мітинги. Запрошення прихильників на вулиці-це вимушений захід через ситуацію в країні. Крім того, Олександр Григорович зазначив, що "не дозволить віддати країну навіть після своєї смерті". Він заявив, що вся країна стане "Брестською фортецею" і закликав людей "думати готовою".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

ми станемо все Брестською фортецею! Країну не віддамо! Білоруси, думайте своєю головою, поки не пізно, сьогодні. Бо завтра за нас будуть думати інші. Ось у чому цінність того, що ви приїхали. Підтримати не тільки мене, а й захистити країну!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лукашенко забарикадувався в Білорусі і нікого не впускає, але... готовий до діалогу.

Як повідомляв Знай.иа, Зеленського просять ощасливити білорусів — як і росіян-Лукашенко не очікує такого підступу.

Знай.иа писав, Зеленський в люті, так як Білорусь віддала "вагнерівців" Росії: "уникнути відповідальності ніхто не зможе".