Офіційна сторінка штабу ООС у Facebook опублікувала інформацію про проросійського снайпера терористичних сил "ЛНР", який здався силам Збройних сил України. Як повідомляють представники ООС, при терористі була виявлена незначна сума грошей в російських рублях, військовий квиток терористичного бандформування "ЛНР", а також знеболюючий препарат на наркотичній основі.

Терорист здався, фото штабу ООС
Терорист здався, фото штабу ООС

Як повідомляють розвідники сил ООС, в підрозділах противника панує значний моральний занепад. Кількість бійців ворога значно зменшилася після невдалих атак на українські позиції. Крім того, зменшення боєздатності противника виникло через алкоголізм, наркоманію, самогубства та дезертирство особового складу.

Збройні Сили Російської Федерації, які орудують на Донбасі, були змушені встановити "загороджувальні загони", щоб уникати дезертирства особового складу. Навіть на внутрішніх ресурсах так званих "ДНР" і "ЛНР" панує зневіра – "з гіркотою в серці" командування наказує ліквідувати дезертирів. Через цей наказ напередодні був застрелений один з дезертирів.

Нагадаємо, що російські спецслужби намагалися завербувати 35-річну жительку Львова.

Як повідомляв портал " Знай.ua", окупанти " ДНР " підібгали хвости і притихли, воїни ЗСУ готові дати бій в будь-який момент.

Також " Знай.ua" писав, що викрито головний ризик України на Донбасі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще