Пенсіонерів залишать без грошей — експерт озвучив похмурий прогноз по виплатах вже восени

В Україні виникли серйозні проблеми з виплатою пенсій. Навіть Пенсійний фонд визнав, що є неприємності. За серпень профінансували виплату всього на 24.5 млрд гривень. Ця сума покриває всього 62% від загальної суми для виплати пенсій в державі. Однак на цьому проблеми українських пенсіонерів ще не закінчилися, і експерти впевнені, що найближчим часом ситуація з виплатами погіршиться ще сильніше.

Читайте Знай в Google News!

Пенсіонери, фото rambler
Пенсіонери, фото rambler

Виїхати з "червоної" зони не вийде: "Укрзалізниця" призупинила продаж квитків зі станцій

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У ніч на понеділок, 17 серпня "Укрзалізниця" призупинить реалізацію квитків на 6 міжобласних маршрутів. Це стосується залізничних станцій Клевань, Самбір і Дубно, на яких через перебування в "червоній" зоні буде доступна лише висадка пасажирів.

Укрзалізниця, скріншот: Youtube
Укрзалізниця, скріншот: Youtube

Крав гроші з карток просто у супермаркеті - українці зіштовхнулися з новою схемою шахрайства

У Хмельницькому 23-річний юнак спробував заробити незаконним способом, крадучи гроші з карток українців. Для цього він придбав спеціальне обладнання і навіть влаштувався касиром у супермаркеті - щоб отримати доступ до платіжних карток покупців.

Термінал, скріншот: Youtube
Термінал, скріншот: Youtube

Зеленський "огризнувся" на звинувачення Лукашенка, назріває дипломатична криза: "Близькість нічого не значить"

Офіс Президента України Володимира Зеленського опублікував відповідь на звинувачення чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Нагадаємо, глава Білоруської держави заявив, що Україна разом з країнами ЄС і НАТО чинить тиск на республіку з вимогою проведення нових виборів.

Олександр Лукашенко і Володимир Зеленський, фото: "Білоруські новини"
Олександр Лукашенко і Володимир Зеленський, фото: "Білоруські новини"

Поспішиш - людей насмішиш: у Путіна була випущена перша партія вакцини від COVID-19

За словами керівника Національного дослідницького центру епідеміології та мікробіології ім. Гамалії МОЗ Росії, де і зробили вакцину, необхідна кількість доз лише для росіян буде готова через рік, проте вже зараз була випущена перша партія власної вакцини від COVID-19. Вакцина під назвою "Гам-КОВІД-ВАК" вводиться внутрішньом'язово і складається з двох ампул по 0,5 мл кожна, з першим і другим компонентами.

Вакцина, скріншот: Youtube
Вакцина, скріншот: Youtube