Відсьогодні, 17 серпня, у Києві посилили карантин. У столиці України почали діяти обмеження "жовтої зони". Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу.

Читайте Знай в Google News!

Відтепер у Києві забороняється:

  • перебувати у транспорті та громадських будівлях без маски
    виходити на вулицю без документів;
  • у транспорті дозволені тільки сидячі місця;
  • під час проведення масових заходів — не більше однієї людини на 5 квадратних метрів;
  • кінотеатрам і установам культури можна працювати із заповненістю на 50%.

Віталій Кличко, фото з Facebook
Віталій Кличко, фото з Facebook

За словами мера Києва Віталія Кличка, влада вже готує медзаклади до другої хвилі для приймання та лікування хворих на коронавірус.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Згідно з результатами брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 17 серпня: за минулу добу захворіло 1464 особи, з них 78 дітей та 69 медпрацівників. Госпіталізовано 213 осіб. За останню добу в Україні зафіксовано 19 летальних випадків, одужали 342 пацієнти. Загалом за добу здійснено 14 062 тестування, з них 10 700 досліджень — методом ПЛР, а також 3362 — методом ІФА.

Зокрема, найбільшу кількість випадків зареєстровано у Чернівецькій області (165), Івано-Франківській області (164), Львівській області (128) та в місті Києві (104).

Скріншот: МОЗ / Телеграм
Скріншот: МОЗ / Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше журналісти викрили численні порушення кортежу Зеленського: ігнорують правила ПДР та їздять на "липових номерах"

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що МЗС після затримання українців у Мінську закликало утриматися від поїздок до Білорусі: "Дещо запізнилися"