Принц Гаррі посварився з королевою Великобританії Єлизаветою II прямо перед своїм весіллям. Причиною конфлікту стала прикраса Меган Маркл, повідомляє в інтерв'ю автор книги про пару" у пошуках свободи " Оміда скобі, передає The Sun.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що помічниця королеви Анджела Келлі відмовилася приїхати до Меган Маркл для допомоги з приміркою обраної їй тіари для торжества. Публіцист стверджує, що Гаррі свою претензію висловив бабусі під час телефонної розмови після того, як Келлі не приїхала в Букінгемський палац на першу вимогу нареченої Маркл.

" я не розумію, що, чорт візьми, відбувається. Ця жінка зобов'язана робити свою роботу для моєї майбутньої дружини", - навів скобі слова принца.

Письменник не повідомив, як Єлизавета II відреагувала на розмову з принцом Гаррі, але зазначив, що королівська сім'я "не зупинялася ні перед чим, щоб ускладнити життя Меган Маркл".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео
Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео

Раніше стало відомо з книги" у пошуках свободи " про те, що слуга з Кенсінгтонського палацу образив Меган Маркл. Причиною стала прикраса, яку Меган носила перед заручинами з принцом Гаррі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Меган Маркл відстояла честь жінок персиковою красою.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принца Гаррі засудили за покупку будинку з поганою репутацією.

Також Знай. ua писав, що принц Вільям пригадав, як Гаррі довів до сліз Кейт Міддлтон.