Протести в Білорусі тривають. Протестувальники продовжують виходити на вулиці з вимогою відставки чинного президента Олександра Лукашенка. Після оголошення офіційних результатів виборів, після яких Лукашенко був знову обраний президентом, акції спалахнули з новою силою. В результаті акцій було зафіксовано 2 смерті, а 16 серпня повідомили і про третього загиблого учасника протестів.

Інцидент стався 16 серпня під час протестів у Мінську. Протестуючий загинув в результаті ДТП з наїздом легкового автомобіля. Повідомляється, що о 2:30 ночі водій автомобіля Renault скоїв наїзд на людину в районі площі Незалежності в Мінську. За інформацією місцевих ЗМІ, чоловік перебував на проїжджій частині і незважаючи на всі зусилля, водій врятуватися від ДТП не зміг. Учасник акції протесту загинув на місці. Про стан водія транспортного засобу не повідомляється.

Протестна активність в Білорусі не вщухає, тому, ймовірно, найближчим часом можуть бути ще жертви.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Спостерігачів на дільницях у Білорусі почали судити-когось навіть двічі

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал " Знай.ua" писав, що Україна вперше в історії відкликала посла з Білорусі: кардинальна зміна у відносинах

Також портал " Знай.ua" писав, що Від Лукашенка відвернулися навіть пропагандисти: білоруси показали відео провалу