43 картини Порошенка найближчим часом знову можуть заарештувати.

Про це повідомив Telegram-канал PavlovskyNEWS , посилаючись на джерело в "Європейській солідарності".

За інформацією джерела, до справи про картини Порошенка можуть повернутися. У фракції "ЄС" кажуть, що ДБР і Генпрокуратура працюють зараз за вказівкою з Офісу президента, оскільки виборцям Зеленського подобається, коли відкривають нові справи проти Петра Порошенка.

Нагадаємо, 6 серпня Київський апеляційний суд скасував арешт колекції з 43 картин п’ятого президента а нині народного депутата "Європейської солідарності" Петра Порошенка

Раніше, 26 травня, Порошенко не прийшов на допит у справі про контрабанду 42 картин. Замість цього він відкрив виставку цих картин у Музеї Івана Гончара. Порошенко стверджує, що всі картини були придбані і завезені в Україну законно.

Після відкриття виставки співробітники ДБР приїхали в музей, зламали двері і вилучили митні декларації на ввезення картин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський прокоментував рішення суду про скасування арешту картин Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, суд вдруге не зміг обрати запобіжний захід Порошенку та оголосив перерву в засіданні.

Також Знай.ua писав, Порошенка звинуватили в державній зраді